Kolikokrat v življenju sem občutil, da je Bog vsako dobro odločitev stoterno poplačal. Ne z denarjem, ampak s srečo in zadovoljstvom, da sem lahko pomagal. (Janez Janež)

MINISTRANTSKI KVIZ

26. oktobra 2013 smo se že drugo leto zapored udeležili ministrantskega kviza, ki je bil letos na Škofijski gimnaziji Antona Martina Slomška. Našo župnijo je tudi letos zastopala lanska, bronasta ekipa, ki so jo sestavljali Andrej Hartman, Klara Rihter in Jerneja Volmajer. Tema letošnjega ministrantskega kviza je bila sv. maša - evharistija in blaženi Alojzij Grozde. Kviz je bil sestavljen iz dveh delov: iz vprašanj o sv. maši oz. evharistiji in iz vprašanj o življenju Alojzija Grozdeta. Letos je bila udeležba večja v primerjavi z lanskim letom; bilo je kar 16 ekip in vsega skupaj 91 ministrantov in ministrantk.

 

Čeprav je bila letos konkurenca večja, smo tudi letos potrdili lansko tretje mesto. Za nagrado smo prejeli pokal in priznanje. Ogledali smo si še napet nogometni turnir in kviz uradno zaključili s sv. mašo v prostorih Škofijske gimnazije. 

 

Pripete datoteke
ministrantski-kviz.jpg MINISTRANTSKI KVIZ 0,01 MB  
S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev in statistiki. Z uporabo spletnega mesta se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.   V redu