Kolikokrat v življenju sem občutil, da je Bog vsako dobro odločitev stoterno poplačal. Ne z denarjem, ampak s srečo in zadovoljstvom, da sem lahko pomagal. (Janez Janež)

POGANSKI TEMPLJI V ŠOLAH IN VRTCIH

Poganski templji v šolah in vrtcih

12. 11. 2017 | Za življenje

Pismo bralke: »Dragi cesar, ministri in svetovalci – poglejte vendar v ogledalo.«

Nerodna zadeva, ko ministri in svetovalci nosijo cesarjeva nova oblačila. Kdor oblačil ne vidi, je nesposoben za opravljanje svoje službe, ali pa je neumen kakor noč. Torej gledajo, pa ne vidijo, a se delajo, kot da vidijo. Pa prikimavajo in komentirajo. Tudi premnogi podložniki si ne upajo povedati, da je cesar gol! Zagato more rešiti le junaški poštenjak, ki jim bo ponudil ogledalo! Boš to ti?

Kaj vse ima ministrica na polici?

Seveda sem zgrožena nad »demokracijo«, kot jo razume vladajoča klika, ki povzema vzorec komunistične »svobode« – partijskega enoumja. Zaradi blagoslova šole na Polici so cesarjevi ministri in svetovalci zagnali v nebo vpijoč vik in krik o tem zločinu nad človeštvom. Zaradi besed o blagoslovu in želja za življenje v polnosti. Zdaj se bo z njim ukvarjala inšpekcija – bo iz istega testa? Kristjani, v katakombe! Saj razumete – enakopravnost in demokracija. Pa poglejmo zdaj na ministričino polico. Komentar o enakopravnosti in demokraciji in skrbi za dobrobit prepuščam vam!

Dalajlama v državni šoli

Sprejeli so ga lepo v Sloveniji, skoraj z izrednimi državniškimi častmi. V letu 2010 je prišel tudi v Maribor, kjer se je srečal z mnogimi predstavniki oblasti. Obiskal je tudi državno šolo – gimnazijo, kjer je nagovoril dijake, in univerzo. Govoril jim je o etiki za novo tisočletje. Hm – budistični duhovni vodja!? Prijateljeval je z mnogimi pomembnimi nacisti, imel je dobro oboroženo gverilo – za poslanstvo miru, ljubezni in sočutja?!

Joga v državnih šolah in vrtcih

Državne šole in vrtce financiramo davkoplačevalci. Torej financiramo tudi prostočasne dejavnosti. Že desetletja je med njimi joga. To je vzhodnjaška duhovnost in če bi kateremukoli iskrenemu in ponosnemu vzhodnjaškemu učitelju joge rekli, da ni povezana z duhovnostjo, bi vam upravičeno zameril. Poze v jogi so kultne. Pa poglejte še kaj o karateju, ki vsebuje duhovno učenje.

Pozdrav soncu izvajajo v državnih vrtcih

Ali države nič ne moti, da otroci v vrtcih izvajajo tudi pozdrav soncu, ki je kultna vaja? Pa ne le to! Na faksu, kjer študirajo vzgojiteljice, jim to priporočajo. Dekle je dobilo za nalogo, da v svojem vrtcu z otroki izvaja to vajo. In jo je. Neka vzgojiteljica pa se je v glasniku vzgojiteljev pohvalila, da je z otroki prakticirala poze iz joge, ne da bi oni to sploh vedeli. Starši – vam je to všeč?

Državna šola po meri Sai Babe

Veste, kdo je bil indijski guru, avatar, Sai Baba? Naravnost poslan z neba, njegova »dobra dela« raziskujeta FBI in CIA. Pred leti sem bila po opravkih v osnovni šoli. Neverjetno! Zidovi hodnika in učilnic so bili polepljeni z mnogimi izreki tega človeka, ki je bil med drugim ves v ezoteriki, o njem si preberite sami. Delavka iz njihovega kolektiva je bila pol leta na izrednem dopustu, da se je usposabljala v Indiji pri Sai Babi, ki je bil indijski duhovni vodja. Ravnatelja je kar streslo, ko sem ga vprašala, če bi smeli nalepiti še kaj rekov iz Svetega pisma. Ne, to pa ne, saj vendar … brrrrr

Zvočna terapija in zvočne kopeli

TV-posnetek je prikazoval otroke v državnem vrtcu, ki so bili v spremenjenem stanju zavesti. Izvedenci so govorili o določenih transformacijah v človeku, saj deluje tudi na celice telesa. Pa tečaji za vzgojitelje, ki jih prirejajo vrtci v okviru izobraževanja vzgojiteljev, kjer jih učijo senzibilizacije. Izvajalka je povedala, da so otroci božanska bitja, ki so zapustila kozmični prostor. Sedaj prirejajo že tečaje za učitelje in vzgojitelje, da bi laže obvladovali njim zaupane otroke. 

Duhovnost, duhovnost, duhovnost … v državnih šolah in vrtcih! Samo, da ni katoliška!

Česa pa ti dušebrižniki ne dovoljujejo?

Ministrstvo, ki pravi, da si prizadeva za dobro otrok, nas maltretira! V imenu enakopravnosti in demokracije se z vsemi štirimi bori proti krščanski duhovnosti v šolah in vrtcih! Jojtene – bognedaj križev. To pa tja ne sodi! Blagoslov – brrrrr! Katoliška molitev? Groza! Verouk kot prosta izbira? Grrrr … Morda sedaj tudi laže razumemo, zakaj naša država ravna protiustavno – diskriminatorno in je tako mačehovska do krščanskih šol!

Aja, glede blagra

V vrtcih in šolah imajo že dolgo zagotovljeno hrano po meri muslimanov, krščanski otroci pa po večini ob petkih nimajo zagotovljene brezmesne hrane, ki je tudi zdravstveno dobrodošla – meso pa lahko odklonijo in jedo le priloge. Enakopravnost in demokracija pač! Pa še in še in še.

Sodoma in Gomora v naših šolah in vrtcih

Sprevržena teorija spola v državnih šolah in vrtcih, in to brez soglasja staršev! Včasih pod krinko, včasih pa ne. Poglejte učbenike o biologiji. Izvajajo jo z državnim denarjem podpirane institucije in »prostovoljci«, študentje medicine. Premnogo otrok je doživelo zaradi tega velike travme. Zaradi razvratnih ravnanj so propadle stare civilizacije! Starši, kaj menite o tem? Narobe svet?

Ljudje, povejte že enkrat: »Cesar je nag!«

Dragi cesar, ministri in svetovalci – poglejte vendar v ogledalo. Kakšna so cesarjeva nova oblačila? Kaj je demokracija, enakopravnost, zvestoba, poštenje, …

Ljudje, ne bojmo se preganjanja, Bog nas ne bo izdal! 1 Pt 4,14: »Blagor vam, če vas zaradi Kristusovega imena sramotijo, saj nad vami počiva Duh slave, Božji Duh.«

»Razsvetli vse, ki sedijo v temi in smrtni senci, in naravnaj naše noge na pot miru« (Lk 1,79). Molimo za našo domovino in vse politike! 

MAGDALENA GANZITTI

 

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev in statistiki. Z uporabo spletnega mesta se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.   V redu