Kako čisto drugačno bi bilo naše srečevanje, če bi se srečevali tako, kot da se zadnjikrat vidimo. Potem bi morda izrekli tisto besedo ljubezni, priznanja, zahvale, prošnje za odpuščanje. (Metka Klevišar)

SREČANJE LOVCEV

V soboto, 26. oktobra 2019, je bilo pri Sv. Duhu na Ostrem vrhu v povezavi z dekanijskim misijonom srečanje lovcev. Organizirali sta ga LD VURMAT ter župnija Sv. Duh na Ostrem vrhu. Vodil ga je nadškof metropolit Alojzij CVIKL. 

V lepem, sončnem in prijaznem sobotnem dopoldnevu smo se lovci sosednjih Lovskih družin srečali pri Sv. Duhu na Ostrem vrhu. Ob prihodu smo se okrepili s kavico z "dodatkom". Srečanje smo začeli s slovesnim vstopom v cerkev in s sveto mašo. Somaševanje je vodil nadškof metropolit Alojzij CVIKL. Namenil nam je tele besede: 

»Dragi sobratje duhovniki, še posebej g. župnik, dragi lovci, drage lovke, dragi bratje in sestre! Hvala za povabilo, da lahko z vami obhajam to sveto daritev. Kot je bilo že na začetku omenjeno smo v času dekanijskega misijona. Tako bomo danes prosili za vas, še posebej, da bi Bog blagoslovil vsakega od vas, vaše družine, pa tudi se bomo spomnili vseh pokojnih, ki so z vami živeli delali.«

Po maši smo nadaljevali s prijetnim druženjem pri Avguštinovi kapeli.

Zahvala vsem, ki ste sodelovali pri organizaciji kot tudi pri pogostitvi. Iskren Bog plačaj!

Fotografije pa naj "spregovorijo" same po sebi!

FP

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev in statistiki. Z uporabo spletnega mesta se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.   V redu