Od Boga smo ustvarjeni, Bog nam ohranja naše življenje, Bog skrbi za nas in za vse ljudi; vsak trenutek uživamo njegove dobrote. (Janez F. Gnidovec)

SREČANJE LOVCEV

V soboto, 26. oktobra 2019, je bilo pri Sv. Duhu na Ostrem vrhu v povezavi z dekanijskim misijonom srečanje lovcev. Organizirali sta ga LD VURMAT ter župnija Sv. Duh na Ostrem vrhu. Vodil ga je nadškof metropolit Alojzij CVIKL. 

V lepem, sončnem in prijaznem sobotnem dopoldnevu smo se lovci sosednjih Lovskih družin srečali pri Sv. Duhu na Ostrem vrhu. Ob prihodu smo se okrepili s kavico z "dodatkom". Srečanje smo začeli s slovesnim vstopom v cerkev in s sveto mašo. Somaševanje je vodil nadškof metropolit Alojzij CVIKL. Namenil nam je tele besede: 

»Dragi sobratje duhovniki, še posebej g. župnik, dragi lovci, drage lovke, dragi bratje in sestre! Hvala za povabilo, da lahko z vami obhajam to sveto daritev. Kot je bilo že na začetku omenjeno smo v času dekanijskega misijona. Tako bomo danes prosili za vas, še posebej, da bi Bog blagoslovil vsakega od vas, vaše družine, pa tudi se bomo spomnili vseh pokojnih, ki so z vami živeli delali.«

Po maši smo nadaljevali s prijetnim druženjem pri Avguštinovi kapeli.

Zahvala vsem, ki ste sodelovali pri organizaciji kot tudi pri pogostitvi. Iskren Bog plačaj!

Fotografije pa naj "spregovorijo" same po sebi!

FP

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev in statistiki. Z uporabo spletnega mesta se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.   V redu