SI

Nalaganje ...

Razkritje: Kaj se je zgodilo v Massachussettsu po uzakonitvi istospolnih porok

1.845

Nalaganje ...

Nalaganje ...

Nalaganje ...

Ocena je na voljo, ko je videoposnetek izposojen.
Ta funkcija trenutno ni na voljo. Poskusite znova pozneje.
Objavljeno je bilo 18. feb. 2015

Film razkriva, kakšne posledice ima uzakonitev istospolnih porok na družbo. Zadeve gredo v praksi bistveno dlje od same poroke. S poroko seveda takoj nastopijo posvojitve.

Po uvedbi homoseksualnih porok se v šolah začne indoktrinacija učencev in dijakov za homoseksualnost. Ko so istospolne poroke izenačene dobi šola nalogo, da jih predstavi enakovredno in promovira kot nekaj normalnega. V literaturi dijaki in učenci dobivajo navodila, kako izvajati spolne odnose z osebami istega spola. Starši izgubijo pravico do vzgoje otrok po svoji vesti.

Kratena je svoboda govora in celo svoboda mišljenja. Kdor se ne strinja z LGBT ideologijo ostane brez službe. Ukinjen je ugovor vesti za vse javne uslužbence, ki ne želijo poučevati LGBT ideologije. Ker postane istospolna poroka zakonita, nasprotovanje le tej oz. na splošno početjem LGBT lobija postane protizakonito in kaznivo.

Kršena je pravica do svobode izbire poslovnih partnerjev za vse delavce v poročni industriji. Če zavrnejo sodelovanje pri istospolni poroki so obtoženi diskriminacije.

Zadeve gredo še naprej v zahteve po poligamiji in normalizaciji transeksualnih početij. Spremembe spola se krijejo iz zdravstvene blagajne. Zdravstveni delavci so prisiljeni sodelovati z LGBT ideologijo.

Napadene so celo verske skupnosti, ki se ne strinjajo s takim načinom življenja.

Premislite ali res še mogoče podpirati izenačenje istospolne skupnosti z naravno družino.

Nalaganje ...

Samodejno predvajanje Ko je omogočeno samodejno predvajanje, se bo kot naslednji samodejno predvajal predlagani videoposnetek.

Naslednji


Če želite videoposnetek dodati na seznam za poznejše gledanje, se morate

Dodaj na